Over ons

The Palm Tree Group, opgericht in 2001, is een erkend vastgoedonderneming handelend onder de naam Palm3Group.
Met hun hoofdkantoor in Marbella zijn ze actief in en rond Marbella, Estepona, New Golden Mile, Benahavis, Nueva Andalucia, Puerto Banus, Golden Mile, Mijas, Mijas Costa, Fuengirola, Benalmadena, Calahonda en Torremolinos allemaal gelegen aan de Costa del Sol.

De Costa del Sol (Spaans voor zonne-kust) is een 300 km lang stuk van de Spaanse kust aan de Middellandse Zee, de zuidkust van de Spaanse regio Andalusië tussen Gibraltar en Almeria. De kust ligt in de Spaanse provincies Malaga, Cadiz en Granada.

Onze specialiteit is de verkoop van off-plan en nieuw te bouwen huizen en appartementen in en rond Marbella. Wij selecteren enkel de meest prestigieuze bouwprojecten gebouwd door bekende en gerespecteerde projectontwikkelaars en ontworpen door gerenommeerde architecten.

ERKEND VASTGOEDONDERNEMING

The Palm Tree Group, gespecialiseerd in internationaal vastgoed sinds 2001 en handeldend onder erkenningsnummer BIV 501682, geeft u als koper een 100% betrouwbare samenwerking.

PROFESSIONELE AANKOOPGELEIDING

Vanaf onze eerste ontmoeting zullen wij u helpen in het vinden van uw droomwoning en u bijstaan en adviseren bij de keuze van een advocaat, notaris, binnenhuisarchitect,… om zo uw aankoop zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

GESPECIALISEERD IN INTERNATIONAAL VASTGOED SINDS 2001

Sinds 2001 hebben wij ons gespecialiseerd in de bemiddeling van vastgoed in zowel Europa als Azië wat ons als internationale vastgoedspeler een grote voorsprong geeft in het vinden van de juiste koper voor onze talrijke vastgoedprojecten.

Derdenrekening ING BE12 3631 7047 3092
BA en borgstelling via NV AXA BELGIUM
Polisnummer 730.390.160
Toezichthoudende autoriteit
Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code