News

Nieuwbouwappartementen te koop Marbella

Nieuwbouwappartementen te koop Marbella? De nieuwbouwappartementen die momenteel in en rond Marbella aangeboden worden schieten als paddestoelen uit de grond. Marbella staat internationaal bekend als een exclusieve vakantiebestemming en biedt u een luxe levensstijl in het meest gewenste klimaat.

Marbella staat bekend om zijn pittoreske oude stad, de uitgebreide verzameling van restaurants van wereldklasse, prachtige stranden, luxe winkels en het exclusivie nachtleven in de mondaine jachthaven van het naburige gelegen Puerto Banús.

Marbella wordt internationaal gezien steeds populairder en aanzien als een uitstekende plek voor de aankoop van een appartement of villa. De toegankelijkheid, veiligheid en uitstekende gezondheidszorg zijn belangrijke voordelen.

Gezinnen kunnen er genieten van uitstekende onderwijsmogelijkheden, waaronder enkele van de best gerangschikte internationale scholen van Spanje, diverse speeltuinen en parken.

Het pitoreske dorpje Benahavís, één van de typische witte dorpen van Andalusië, ligt in de heuvels van Serrania de Ronda, ten westen van Marbella op slechts een klein eindje rijden van het centrum van Marbella en de prachtige witte stranden aan de kust.

Het dorp staat lokaal bekend als de eetzaal van de Costa del Sol vanwege de talrijke bars en restaurants. De vele buitenactiviteiten in de omgeving zijn onder andere golfen, watersporten, zwemmen, tennis, paddle, bergwandelen en ga zo maar door.

Met meer dan 300 dagen zon per jaar bieden Marbella en Benahavis een scala aan keuzes om waardevol te kunnen genieten met familie en vrienden.

Als BIV erkend vastgoedmakelaar streven wij erna u op een zo professioneel mogelijke manier te begeleiden in de aankoop van uw Spaans vastgoed. Wij werken hiervoor nauw samen met de projectontwikkelaars en locale advocaten en zien nauw toe op een stipte uitvoering van de uitgevoerde werken zodat u met een gerust gevoel kunt uitkijken naar de oplevering van het door u aangekochte appartement of villa.

Bekijk ons uitgebreid aanbod nieuwbouwappartementen hier: https://www.palm3group.com/projecten/